AAU Student er en app, der gør dit studieliv nemmere. Du har bl.a. mulighed for at tilgå dit skema, abonnere på nyheder og se events i nærheden af dig. Kort sagt - alt den vigtigste og mest relevante studieinfo for netop dig samlet i en app! Klik på banneret for at læse mere.

Har du som studerende eller ansat på AAU behov for koden til gæstenetværket? Så kan du med app'en AAU-1-DAY nemt og hurtigt få adgang til at se og dele dagens og kommende dages passwords. Klik på banneret for at læse mere.

Har du brug for en vejviser til Aalborg Universitet? Med AAU Map får du hjælp til at finde vej på AAU, så du nemt kan navigere frem til undervisningslokaler, studiearbejdspladser og andre relevante lokationer. Klik på banneret for at læse mere. 

Med app'en AAU Building Support kan du nemt og hurtigt rapportere fejl og mangler på bygninger, inventar og meget mere på AAU. Hjælp AAU med at hjælpe dig - klik på banneret for at læse mere.

Med det digitale studie-ID, Studiz, kan du med din smartphone nemt finde og opnå opdaterede og unikke studierabatter samt specielle, tidsbegrænsede studie-deals. Klik på banneret for at læse mere om app'en og få starthjælp til opsætning.

Hent alle dine foretrukne Office 365 produkter på AAU's regning og gør dit studieliv nemmere. Klik på banneret og find guides til opsætning af blandt andet Word, Excel og Powerpoint.

Vil du have adgang til din AAU-mail fra din telefon eller tablet? Klik på banneret og få hjælp til opsætning på iOS og Android, så du altid har adgang til mails, kontakter og aftaler. 

Opsæt din AAU-kalender på din telefon eller tablet og gør din planlægning nemmere. Klik på banneret og find vores guides til henholdsvis iOS og Android.