AAU logo

ITS Support flytter ind på Kroghstræde 3

Fra fredag d. 20. september kan alle studerende og ansatte på campus Aalborg Øst få IT-support fra den helt nye servicedesk, som ligger placeret på Kroghstræde 3. Den nye servicedesk er et resultat af sammenlægningen af servicedeskene på Fibigerstræde 4 og Fredrik Bajers Vej 7B, som ved samme lejlighed lukker.

Lagt online: 23.09.2019

 

Den nye servicedesk på Kroghstræde 3 findes lige inden for hovedindgangen til højre, hvor et stort hold af ITS-ansatte supportere står klar med hjælp og vejledning. Supportchef Michael Collin fortæller:

- Den nye servicedesk på Kroghstræde 3 er en konsekvens af den seneste besparelsesrunde på AAU, i og med at de to servicedeske på Fibigerstræde 4 og Fredrik Bajers Vej 7B samtidig lukker. Er du vant til at få hjælp fra os på én af de to adresser, skal du fremover gå til Kroghstræde 3, hvorfra vi vil hjælpe dig med alt det, vi plejer, fortæller Michael Collin.

Med placeringen på Kroghstræde 3 får ITS Support en central placering på campus i Aalborg Øst tæt på den kommende placering af Universitetsbiblioteket. Hanne Levisen, der er teamleder for de lokale servicedeske i Aalborg, siger:

- Vi er klar over, at nogle vil opleve at få lidt længere vej til os. Vores ambition er, at ansatte og studerende fortsat vil opleve, at ITS Support er tæt på i dagligdagen. Vi er let genkendelige i vores ITS Support-tøj, så spørg os endelig om hjælp, når du ser os rundt omkring på campus eller kom til os i servicedesken, siger Hanne Levisen.

Den nye servicedesk på Kroghstræde 3 er en blandt flere servicedeske på AAU i Aalborg, Esbjerg og København. Alle adresser og åbningstider kan findes på  https://www.its.aau.dk/support/.

 

(Billede taget af Jens Nielsen, AAU ITS)