AAU logo

DEN NYE REJSEAFREGNINGSLØSNING (RUS2) ER GÅET I LUFTEN

Den 1. november 2018 blev RUS2 tilgængeligt for alle brugere på AAU, og løsningen kan nu benyttes til at lave dine fremtidige rejseafregninger.

Lagt online: 21.11.2018

Efter et langt tilløb er det nu lykkedes at få implementeret en ny, moderne rejseafregningsløsning til Aalborg Universitet. RUS2 er en standard ”software as a service”-løsning, hvilket blandt andet betyder, at løsningen kontinuerligt forbedres, så den også vil fremstå moderne om 5 år.

Løsningen er intuitiv og moderne

Jonas Storgaard Hansen har været projektleder på det nye rejsesystem, og han forklarer, at man nu kan tilgå RUS2 fra forskellige platforme, fx fra tablet, telefon og computer:

 - Ambitionen er, at den rejsende på den måde får meget mere fleksibilitet og kan oprette udgifter løbende, mens man er på farten. Det letter sagsgangen, og det bliver lettere at huske at få de penge refunderet løbende, der er lagt ud, siger Jonas og fortsætter:

- Målsætningen for det nye system har primært været, at den rejsende får en markant forbedret brugeroplevelse, som også gerne skal nedbringe fejl og administrationstid på rejseafregningerne.

For at sikre dette, valgte AAU den leverandør, der blev vurderet bedst af en AAU-brugergruppe bestående af både VIP’er og TAP’er

- Personligt synes jeg, noget af det bedste ved den nye løsning er, at de simple udgifter også er simple at afregne. Løsningen bliver ikke bedre end de regler, der ligger bagved, men jeg synes alligevel, vi er kommet langt med RUS2, lyder det fra Jonas.

Siden go-live

Brugerne har indtil videre taget godt imod det nye system:

- Vi har haft lidt startvanskeligheder i forhold til at lave rejseafregning på mobilen og afregninger, hvor der skulle tilføjes deltagere, men disse fejl er nu rettet af leverandøren. Vi er fortsat i en overgangsperiode, men specielt når det tidligere rejsesystem ”RUS” bliver pensioneret i slutningen af i år, håber vi, at I bliver glade for den nye løsning og den nye funktionalitet, slutter Jonas.

Vejledninger til systemet

okonomi.aau.dk/rejsekontor kan du finde vejledninger, rejseregler og driftsinformation.