Nye digitaliseringspartnere

vi har i ansættelsesprocessen af ny digitaliseringspartner oplevet en overvældende interesse for stillingen og mange gode, kvalificerede ansøgninger. I løbet af processen opstod muligheden for at ansætte to digitaliseringspartere med det formål at styrke digitaliseringsindsatsen fremadrettet.

Lagt online: 02.12.2020

Et enigt ansættelsesudvalg har tilbudt Søren Graakjær Smed og Camilla Pedersen stillinger som digitaliseringspartner.

Digitaliseringschef Lars Sørensen fortæller:

"Vi kender Camilla Pedersen i forvejen, da hun i dag er projektansat som projektkoordinator på forskningssporet. Som udgangspunkt fortsætter hun i forskningssporet, men vil kunne få opgaver i det administrative spor.

Søren Smed har i en årrække arbejdet med forskning, undervisning- og erhvervsudvikling. I alle dele med fokus på IT- og ny teknologis rolle som et værdiskabende element, som et innovationselement. Siden 2017 har Søren været ansat som adjunkt med særlige opgaver på Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet. Søren har i mange år undervist på Cand.IT uddannelser samt været en del af forskningsgruppen for Interaktive, Digitale Medier og Oplevelsesdesign. Herigennem har han arbejdet med brugercentrede tilgange til IT-design, services design og forretningsprocesser og oplevelser. Både i forhold undervisnings- og forskningssituationer og i forhold til innovationsprojekter og projektudvikling i forbindelse med de koordinations- og projektledelsesopgaver, han har haft som sekretariatsleder af Invio netværket og før da ApEx – Center for Anvendt Oplevelsesøkonomi.

Jeg ser frem til at byde Søren velkommen, når han starter 1. januar og glæder mig over, at vi samlet har styrket digitaliseringsmusklen i ITS med denne nyansættelse samt fastholdelsen af Camilla Pedersen."