AAU logo

Workzone kun på Windows 10 pr. 15. november 2019

Har du en Windows-computer, der kører på Windows 7 - og bruger du Workzone i dit arbejde, er det nu tid til, at din computer skal opgraderes fra Windows 7 til Windows 10.

Lagt online: 01.10.2019

Alle Windows-computere på AAU opgraderes fra Windows 7 til Windows 10. Pr. 15. november ophører supporten for Windows 7-computere på AAU, som tidligere annonceret. Samtidig opgraderes Workzone, som herefter kun kan fungere med Windows 10. Er din computer over 4 år gammel, anbefaler ITS, at computeren udskiftes til en ny – du skal søge dit institut om dette. Er din computer under 4 år gammel, skal den opgraderes.

Workzone fremover kun på Windows 10

Workzone forventes opgraderet i weekenden d. 15.-17. november 2019. Den nye version af Workzone har Windows 10 som den eneste supporterede Windows-platform.

Bruger du Workzone i dit arbejde, er det derfor vigtigt, du får opgraderet din computer til Windows 10 snarest muligt og inden d. 15. november 2019.

Henvend dig i den lokale servicedesk eller kontakt os for aftale

Opgraderingen tager typisk en halv dags tid, hvis alt går godt. Det kan være en fordel at indlevere din computer hos den lokale servicedesk om eftermiddagen. Du må være forberedt på, at du skal bruge op til en halv time sammen med den lokale servicedesk både ved indlevering og udlevering. Der er fortsat omkring 800 AAU-ansatte, som endnu ikke henvendt sig for opgradering. Vi vil meget gerne hjælpe dig i god tid, så du ikke risikerer, at du i midten af november ikke kan arbejde i Workzone pga. manglende opgradering.

Bruger du ikke Workzone i dit arbejde, kan opgradering fra Windows 7 til Windows 10 godt ske efter d. 15. november, men da vi kan give dig den bedste hjælp og support med Windows 10, vil vi anbefale dig at få opgraderet uanset, lige så snart du har mulighed for det.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på support@its.aau.dk, telefon 99402020 eller møde os i en af vores servicedeske.