App-teamet på AAU

Hvem er vi?

Vi er et team, der arbejder med at udvikle og indkøbe apps til Aalborg Universitet. App-teamet er en del af It Services på Aalborg Universitet og består af følgende personer:

Teamleder, Bo Hvass Pedersen
UX designer, Mathilde Leth Lokjær Hansen
UX designer, Mille Mathilde Søndergaard Severinsen
Studentermedhjælper (UX), Helene Olesen
Studentermedhjælper (UX), under ansættelse
Studentermedhjælper (Kommunikation), under ansættelse

Samt et hold app-specialister fra softwareudviklingshuset Miracle. På Miracle-holdet arbejder Nicolai, Svend, Martin, Jonas, Camilla og Helle.

Hvad laver vi?

I 2022 fortsætter vi arbejdet med det nye Feel Good univers, der blev udgivet i oktober 2021. Feel Good universet kan findes i AAU Student App. Tanken bag appen er at give de studerende et godt værktøj i hverdagen, som kan tages med overalt. Feel Good universet indeholder flere værktøjer, som kan hjælpe studerende med at få overblik over deres hverdag. AAU Student findes i App Store og Google Play.

Vi fortsætter også arbejdet med AAU Connect, som skal hjælpe til at skabe relation og vidensamarbejde mellem AAU, alumner og andre interesserede. I 2022 har vi fokus på at opdatere indholdet, så det samarbejder med det nye CMS på AAU.
Appen findes allerede i App Store og Google Play, og udvides løbende med flere features.

Derudover arbejder vi med projektet Projektbørs, som skal hjælpe med at indlede projektsamarbejde mellem studerende og virksomheder. Projektbørs skal skabe en indgangsvinkel for både studerende og virksomheder, som forventes at kunne tilgås via både app og web.