AAU logo

App-teamet på AAU

Hvem er vi?

Vi er et team, der arbejder med at udvikle og indkøbe apps til Aalborg Universitet. App-teamet er en del af It Services på Aalborg Universitet og består af følgende personer:

Teamleder, Bo Hvass Pedersen
UX designer, Mathilde Leth Lokjær Hansen
Studentermedhjælper (UX), Dany Huynh
Studentermedhjælper (UX), Helene Olesen

Samt et hold app-specialister fra softwareudviklingshuset Miracle. På Miracle-holdet arbejder Nicolai, Martin, Jonas, Camilla og Rune.

Hvad laver vi?

Lige nu arbejder vi bl.a. med nye, spændende funktioner til AAU Student App, der understøtter en digitalisering af de studerendes hverdag. Tanken bag appen er at give de studerende et godt værktøj i hverdagen, som kan tages med overalt. Appen findes allerede i App Store og Google Play.

I 2019 vil app-teamet arbejde med at gøre det muligt at læse meddelelser fra den studerendes studiesekretær og underviser i appen. Vi har også arbejdet på en spændende tilføjelse med studieteknikker kaldet 'Feel Good' som blev udgivet i april i år.

Derudover har teamet i 2019 arbejdet på AAU Guide, en ny og spændende app til studiesøgende, der skal gøre studiesøgningen lettere. Appen giver studiesøgende mulighed for at opsætte egne filtre og gemme uddannelser på en favoritliste, så det er nemt at vende tilbage til studiesøgningen løbende. Appen findes allerede i App Store og Google Play.