App-teamet på AAU

Hvem er vi?

Vi er et team, der arbejder med at udvikle og indkøbe apps til Aalborg Universitet. App-teamet er en del af It Services på Aalborg Universitet og består af følgende personer:

Teamleder, Bo Hvass Pedersen
UX designer, Mathilde Leth Lokjær Hansen
UX designer, Mille Mathilde Søndergaard Severinsen
Studentermedhjælper (UX), Dany Huynh
Studentermedhjælper (UX), Helene Olesen
Studentermedhjælper (Kommunikation), Mathilde Voldby-Ravn

Samt et hold app-specialister fra softwareudviklingshuset Miracle. På Miracle-holdet arbejder Nicolai, Svend, Martin, Jonas, Camilla og Helle.

Hvad laver vi?

I starten af 2021 har vi opdateret AAU Student App med et helt nyt design. Appen bliver løbende udvidet med flere features, der passer til det nye design. AAU Student findes i App Store og Google Play.

I 2021 arbejder vi også på en udvidelse af Feel Good universet i AAU Student App. Tanken bag appen er at give de studerende et godt værktøj i hverdagen, som kan tages med overalt. Feel Good universet indeholder flere værktøjer, som kan hjælpe studerende med at få overblik over deres hverdag. Udvidelsen af Feel Good universet forventes released i 2021.

Vi fortsætter også arbejdet med AAU Connect, som skal hjælpe til at skabe relation og vidensamarbejde mellem AAU, alumner og andre interesserede. I 2021 har vi fokus på en Podcast feature, hvor brugeren skal kunne afspille podcasts fra AAU. Derudover vil vi forbedre samarbejdsmulighederne i appen, og gøre det lettere at indlede et samarbejde med AAU.
Appen findes allerede i App Store og Google Play, og udvides løbende med flere features.

Derudover arbejder vi med projektet Projektbørs, som skal hjælpe med at indlede projektsamarbejde mellem studerende og virksomheder. Projektbørs forventes at skulle integreres i AAU Student og AAU Connect, for at kunne henvende sig direkte til begge målgrupper. Lige nu er vi igang med de prototyper og storytelling.

Sidst arbejder vi også med en udvidelse af AAU Guide, som skal favne at målgruppen kan sammensætte sit eget uddannelsesforløb for at undersøge sine muligheder. Ligeledes arbejder vi med implementering af adgangskrav direkte i appen, så brugeren kan undersøge uddannelsesmuligheder yderligere.