AAU logo

App-teamet på AAU

Hvem er vi?

Vi er et team, der arbejder med at udvikle og indkøbe apps til Aalborg Universitet. App-teamet er en del af It Services på Aalborg Universitet og består af følgende personer:

Teamleder, Bo Hvass Pedersen
UX designer, Christine Sauer Christensen
UX designer, Mathilde Leth Lokjær Hansen
Studentermedhjælp, Louise Gram (UX, test og idéudvikling)
Studentermedhjælp, Katrine Leth Overgaard (UX, test og idéudvikling)

Samt et hold app-specialister fra softwareudviklingshuset Miracle. På Miracle-holdet arbejder Nicolai, Martin, Jonas, Camilla, Rune, Harjit, Morten og Edgaras.

Hvad laver vi?

Lige nu arbejder vi bl.a. med nye, spændende funktioner til AAU Student App, der understøtter en digitalisering af de studerendes hverdag. Tanken bag appen er at give de studerende et godt værktøj i hverdagen, som kan tages med overalt. Appen findes allerede i App Store og Google Play.

I 2019 vil app-teamet arbejde med at gøre det muligt at læse meddelelser fra den studerendes studiesekretær og underviser i appen. Vi har også arbejdet på en spændende tilføjelse omkring studieteknikker, som er tilgængelig fra foråret 2019.

Derudover arbejder teamet i 2019 på AAU Guide, en ny og spændende app til studiesøgende, der skal gøre studiesøgningen lettere. Appen skal give studiesøgende mulighed for at opsætte egne filtre og gemme uddannelser på en favoritliste, så det er nemt at vende tilbage til studiesøgningen løbende.


Vil du lege med os?

Vi baserer os i vid udstrækning på brugerdrevet innovation, og vi vil derfor gerne have idéer og behov fra dig som ansat eller studerende på AAU. Har du gode idéer til apps, der gør det lettere at være studerende eller ansat på Aalborg Universitet, er du meget velkommen til at sende os dit forslag på app@its.aau.dk.

Du kan også bidrage ved at blive medlem af vores Testklub, så du kan hjælpe os med at udvikle de bedst mulige produkter - og ikke mindst se dem før alle andre.