AAU logo

App-teamet på AAU

Hvem er vi?

Vi er et team, der arbejder med at udvikle og indkøbe apps til Aalborg Universitet. App-teamet er en del af It Services på Aalborg Universitet og består af følgende personer:

Teamleder, Bo Hvass Pedersen
UX designer, Mathilde Leth Lokjær Hansen
Studentermedhjælper (UX), Dany Huynh
Studentermedhjælper (UX), Helene Olesen

Samt et hold app-specialister fra softwareudviklingshuset Miracle. På Miracle-holdet arbejder Nicolai, Martin, Jonas, Camilla og Rune.

Hvad laver vi?

Lige nu arbejder vi på en ny app AAU Start, som er en app til nye studerende, der skal understøtte digitalisering af studiestarten. Appen har til formål at samle al relevant information, så nye studerende hurtigt og let får et overblik over alt de skal have styr på inden og under studiestart. Appen forventes released i sommeren 2020.

I 2020 arbejder vi også på at gøre det muligt at læse meddelelser fra den studerendes studiesekretær og underviser i AAU Student App. Tanken bag appen er at give de studerende et godt værktøj i hverdagen, som kan tages med overalt. AAU Student findes allerede i App Store og Google Play, og den nye feature med meddelelser forventes released i løbet af 2020.

Derudover arbejder App-teamet på en ny app, AAU Connect, som skal hjælpe til at skabe relation og vidensamarbejde mellem AAU, alumner og andre interesserede. I appen skal brugerne bl.a. kunne se den nyeste forskning, nyheder og personalisere indholdet til egne interesser. Første version forventes released i løbet af 2020.