It Services

Delvis online undervisning

På denne side finder du hjælp til undervisning, hvor der både er studerende i et AAU undervisningslokale (læringsrum/seminarrum) og studerende, der deltager online. Det kan være en ny situation som følge af færre studerende må fremmøde fysisk i lokalerne på grund af Covid-19.

Nedenfor kan du se de tekniske muligheder, som IT Services (ITS) foreslår. I forhold til pædagogik og didaktik kan der hentes hjælp hos CDUL. ITS og CDUL tilbyder minikurser i anvendelse af teknik, pædagogik og didaktik

Vær opmærksom på, at institutterne selv skal indkøbe Polycom Studio (link gerne direkte ned i accordion, hvor vejledning til indkøb er)

Hvis du har spørgsmål eller forbedringsforslag, er du altid velkommen til at kontakte ITS Support.

 • +

  AAU videokonference sammen med MS Teams og AAU ZOOM

 • +

  Polycom Studio sammen med MS Teams og AAU ZOOM

  DSUR har besluttet, at institutterne selv skal indkøbe udstyr til delvis online undervisning, som følge af Covid-19. ITS foreslår at indkøbe Polycom Studio. ITS understøtter denne med support, vejledning og introduktion.

  OBS brugere med computer, der kun har USB-C og ingen USB port, skal købe adapter. Det er typisk brugere med Macbook Pro og nyere Surface computer. Se vejledingen nedfor:

  Er din pc kun udstyret med en USB-C port skal du anskaffe en USB adapter:

  Som kan bestilles hos ITS´ indkøbsafdeling.

  Spørgsmål til, hvilke lokaler der har Polycom Studio, eller hvor man kan låne en Polycom Studio skal rettes til instituttet. ITS har ikke kendskab til det enkelte instituts aftaler.

 • +

  Projektor sammen med MS Teams og AAU ZOOM

  Her kan du se en skitse over online undervisning i lokaler uden videokonferencesystemer og med allerede eksisterende udstyr. Du bruger din egen computer med eget head-set og computerens kamera

  Forslag til supplerende udstyr:

  • Bordmikrofon , eksternt kamera , trådløst head-set 
 • +

  Undervisnings-, videokonference- og mødelokaler med AV udstyr

  På nedenstående links finder du en monitoreringshjemmeside, der dækker undervisnings-, videokonference- og mødelokaler med AV udstyr.

  Et lokale kan have 1 af 3 typer status:

  No faults detected. (Alt overvåget udstyr er ok)

  Network connection has been lost. AV facilities in this room may be limited due to autodetected system fault. (En eller flere enheder kan ikke kontaktes på netværket, men det er sandsynligt at systemet fungerer normalt)

  This room is offline and the AV facilities cannot be used. (System er offline og kan ikke benyttes)