AAU logo

Print og kopi

om

Om printkopiservice

Hvad består service af?

Denne service omfatter print, kopiering og skanning af dokumenter på printere og kopimaskiner, som er placeret i print- og kopirum på AAU og som finansieres af ITS (IT Services på Aalborg Universitet)

Hvad er inkluderet i servicen?

Servicen inkluderer print, kopiering og skanning af dokumenter i A4 og A3 format. Skannede dokumenter (PDF) kan sendes som vedhæftet dokument til en personlig AAU E-mail.
Servicen har knyttet en web-baseret indbetalingssystem for betalende studerende, samt web-baseret system til kontrol af forbrug for alle brugere.

Rundt på AAU tilbydes Follow-You print eller Secure Print, hvilket giver mulighed for at printe til en virtuel printkø. Du kan derefter afhente dine print ved en vilkårlig kopimaskine, som tilbyder Follow-You.

Printere og kopimaskiner i AAU's print- og kopirum bliver løbende fornyet og vedligeholdt. Udgifter til forbrugsstoffer er inkluderet i servicen.

Mulighed for tilvalg og tilkøb

Institutter og afdelinger kan købe personlige printere og få tilsluttet dem printkopiservicen - ved at der bliver oprettet en printkø.

Desuden tilbyder AAU IT Services automatisk tonerbestilling for personlige HP printere på AAU - således ikke hjemmeprinter. Kontakt serviceejer for nærmere information.

Hvad koster servicen?

Brugerbetaling for studerende (se priser her) - alle studerende får dog et sponsorat på 100 printenheder første gang de starter på AAU.
Ansattes print er indeholdt i servicen.
Der er ingen oprettelsesafgift.

Bestilling af servicen

I forbindelse med interne rokader/omflytninger forbliver printere og kopimaskiner i print- og kopirum på AAU adressen.
Hvis AAU fraflytter adressen, aftales det med serviceejer hvordan, hvornår og hvortil udstyr skal flyttes.

I forbindelse med indflytning i nye bygninger kontaktes serviceejer med henblik på indkøb af udstyr til nye print og kopirum.

Hvem ejer service?

AAU IT Services - Infrastruktur service - kontakt Poul Henrik Oldager

Email: support@its.aau.dk