AAU logo

Gendan tidligere versioner

HAR DU FORETAGET ÆNDRINGER, SOM DU FORTRYDER?

Så kan du gendanne til en tidligere version. Du kan både gendanne sider og specifikt indhold - den eneste forudsætning er, at siden eller indholdet har været publiceret. Hvis du har slettet indhold eller sider, som skal gendannes, skal du følge vejledningen til at gendanne slettet indhold

  • +

    Gendan tidligere version af indhold i Content

    1. Stå i "Content"
       
    2. Klik på det indhold (eksempelvis en artikel), som du ønsker at gendanne en tidligere version af
       
    3. Klik på "History" i fanebladet, som vist nedenfor:

      klik history knap
       
    4. Sæt flueben ved den version, som du ønsker at gendanne (det er muligt at vælge to versioner og klikke på "Compare" for at sammenligne)

      sæt flueben ved version
       
    5. Tryk nu på nummeret "Version ID" i samme række, som fluebenet er sat i
       
    6. Et advarselsvindue fra InfoGlue popper op. Klik på "OK"
       
    7. Al tekst vises nu i "Source format". Klik på 'Reactivate' i bunden af siden, som vist nedenfor:

      klik reactivate
       
    8. Afslut ved at klikke på "Save" i bunden af siden
  • +

    Gendan tidligere version af side i Structure

    1. Stå i fanebladet "Structure"
       
    2. Klik på den side, som du ønsker at gendanne en tidligere version af
       
    3. Klik på "Properties", som illustreret på billedet nedenfor:

      gendan tidligere version af side i structure - klik properties
       
    4. Vinduet "Properties" åbner. Klik på knappen "History", som illustreret nedenfor:

      properties for history
       
    5. Sæt flueben ud for den version, som du ønsker at gendanne, som illustreret nedenfor:

      sæt flueben - vælg version
       
    6. Klik på knappen "Reactivate" i bunden af vinduet
       
    7. Afslut ved at klikke på "Save and exit"