AAU logo

Infoglue Undervisning og åbent kontor

BLIV KLÆDT PÅ TIL ARBEJDET SOM WEBREDAKTØR I INFOGLUE

Er du ny i InfoGlue, trænger dit kendskab til en opdatering eller har du konkrete spørgsmål til din hjemmeside? Så benyt dig af mulighederne for undervisning og sparring med webkonsulenterne i ITS. 

Infoglue kursus - undervisning

Vores InfoGlue-introduktionskurser henvender sig primært til nye webredaktører på AAU. Har du brug for en genopfriskning eller har du tidligere arbejdet med hjemmesider i AAU's gamle webdesign, er du også velkommen til at deltage.

Kurserne gennemgår:

  • Grundlæggende funktioner i InfoGlue
  • Redigering af eksisterende indhold og oprettelse af nyt indhold
  • Upload af filer og billeder
  • Oprettelse af nyheder og arrangementer
  • Oprettelse og publicering af nye sider

Datoer og Tilmelding

Find dato for kurser og tilmeld dig et Infoglue kursus via AAUs Kursusportal

Åbent kontor

Åbent Kontor henvender sig til alle webredaktører på AAU og er en mulighed for at droppe ind med store som små spørgsmål, der knytter sig til dit webarbejde. Det kan bl.a. være spørgsmål omkring InfoGlue, søgemaskineoptimering, brugervenlighed eller webstatistik.

Datoer og Tilmelding

Du kan komme forbi kontoret uanmeldt inden for tidsrummet, hvor en webkonsulent fra AAU IT Services vil sidde klar til at hjælpe dig.

Find datoer og evt.  tilmeld dig et åbent kontor  via AAUs Kursusportal

Kurser eller Åbent kontor i København

Vi afholder kurser i København med jævne mellemrum alt afhængigt af efterspørgslen. Send gerne en mail til support@its.aau.dk hvis du er interesseret i at deltage i et InfoGlue-kursus i København.