Infoglue Undervisning og åbent kontor

BLIV KLÆDT PÅ TIL ARBEJDET SOM WEBREDAKTØR I INFOGLUE

Er du ny i InfoGlue, trænger dit kendskab til en opdatering eller har du konkrete spørgsmål til din hjemmeside? Så benyt dig af mulighederne for undervisning og sparring med webkonsulenterne i ITS. 

Infoglue kursus - undervisning

Vores InfoGlue-introduktionskurser henvender sig primært til nye webredaktører på AAU. Har du brug for en genopfriskning eller har du tidligere arbejdet med hjemmesider i AAU's gamle webdesign, er du også velkommen til at deltage.

Kurserne gennemgår

 • Grundlæggende funktioner i InfoGlue
 • Redigering af eksisterende indhold og oprettelse af nyt indhold
 • Upload af filer og billeder
 • Oprettelse af nyheder og arrangementer
 • Oprettelse og publicering af nye sider
 • +

  FYSISK KURSUS

  Kurset er hovedsagligt henvendt til nye personer i Infoglue, eller hvis det er lang tid siden man har arbejdet med Infoglue og trænger til en opfriskning. 

  I løbet af kurset vil alle de grundlæggende funktioner i Infoglue blive gennemgået, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs som kunne være aktuelle. Efter gennemgangen vil der være en række praktiske opgaver, som skal være med til at sikre at man er klædt godt på til at arbejde med Infoglue, når man kommer tilbage til ens eget kontor.

  OBS: Bemærk er der på nuværende tidspunkt, ikke bliver afholdt fysiske kurser grundet coronasitationen, men at det i stedet er muligt at få personlig undervisning via Microsoft Teams enten alene eller i mindre grupper.

  Kurserne bliver afholdt efter behov, så skriv venligst til support@its.aau.dk og skriv 'Infoglue undervisning' i emne feltet, hvis du ønsker at høre mere og gerne vil deltage i et kursus. 

 • +

  ONLINE KURSUS - Selvstudie

  Kurset foregår udelukkende online og kan tages når du har tid.Se video introduktionen til Infoglue

  Kurset henvender sig hovedsagligt til nye webredaktøre, som ikke tidligere har arbejdet med Infoglue. Når du har set videoen kan du få adgang til undervisningssitet, hvor du kan prøve at arbejde i Infoglue på egen hånd.

  På undervisningssitet vil du få dit eget menupunkt og tilsvarende mappe, så du kan give dig i kast med at afprøve mulighederne i CMS Infoglue. Du kan vælge selv at finde relevante vejledninger på vores site eller tage udgangspunkt i vores PDF med relevante Infoglue guides

  For at få adgang skal du:

  • Være ansat på AAU
  • Skriv en mail til support@its.aau.dk
   I emnefeltet skriv ' ny i infoglue, adgang til undervisningssite test.infoglue-kursus.aau.dk'
   I tekst feltet oplys venligst om du allerede har adgang til InfoGlue eller om du skal oprettes.
 • +

  ÅBENT KONTOR

  Åbent Kontor henvender sig til alle webredaktører på AAU og er en mulighed for at droppe ind med store som små spørgsmål, der knytter sig til dit webarbejde. Det kan bl.a. være spørgsmål omkring InfoGlue, søgemaskineoptimering, brugervenlighed eller webstatistik.

  DATOER OG TILMELDING

  OBS der afholdes pt. ikke åbent kontor grundet coronasituationen, men det er muligt at kontakte os via support@its.aau.dk og aftale et onlinemøde, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål vedrørende ens arbejde med InfoGlue.

  Vi håber naturligvis snart at kunne opstarte det fysiske 'Åben Kontor', men det må desværre vente lidt endnu.