AAU logo

AAU It Services

Software Center

Software Center

Software Centeret er en central komponent på universitetets PC platforme. Via Software Centeret har du muligheden for nemt og hurtigt at installere udvalgte programmer, samt automatisk modtaget opdateringer. Alt software er fra centralt hold testet, således der er meget lille risiko for at der kommer konflikter med allerede eksisterende software på din PC.

Som udgangspunkt vil alle installationer fra Software Center blive afviklet som baggrundsprocesser. Dvs. med så lidt interaktion med dig som bruger, som overhovedet muligt. Det sikrer ensartethed på vores platforme, og gør installationer så let for brugeren som det lader sig gøre (ét klik på Installér).

Software pakker med sikkerhedsmæssig karakter vil automatisk blive installeret på din computer med jævne mellemrum, ligesom opdateringer til de programmer, som du allerede har også kommer ud automatisk. Opdateringer der kræver det at din computer genstartes foretages så vidt muligt når du alligevel lukker din computer ned. Derfor er det også vigtigt at du dagligt lukker computeren ned ved arbejdsdagens ophør.

Du finder Software Center under "Alle programmer" helt i bunden i mappen "AAU It Services".

 

Hold dig opdateret

Vi kan sende dig en email, når der kommer nye programmer i software center til netop dit system.

Se hvordan her: Få mails om ændringer på din PC.