AAU logo

It Services

Møder og eksamen

Online eksamen, gruppevejledning og ph.d. forsvar ifm. Coronavirus

Har du behov for at holde en online eksamen, en online gruppevejledning eller et online ph.d. forsvar, kan du anvende Skype for Business, Teams eller AAU ZOOM. Du kan se sammenligning af de tre værktøjer her. 
Bemærk, at ansatte skal invitere studerende til Skype for Business møder, da studerende ikke har licens til at invitere. 

Det er IKKE muligt at bruge Teams eller AAU ZOOM sammen med AAU's videokonferenceanlæg. Der kan kun bruges Skype for Business sammen med videokonferenceanlæg.

Online eksamen

For at imødekomme eventuelle behov for support i forbindelse med online eksamen efter normal lukketid i telefonsupporten, har vi besluttet at holde åbent på 9940 2020 til kl 17.00 fra mandag d. 15. juni og måneden ud. Se nærmere her


online gruppevejledning 

Online ph.d.-forsvar 

Online møder, vejledning og eksamen

På denne side finder du hjælp til møder og eksamen, der enten foregår fra et AAU mødelokale med videokonference og/eller via Skype for Business. Du kan også bruge materialet til Phd forsvar, projektvejledning eller online forelæsning, der holdes fra et AAU mødelokale med videokonference og/eller via Skype for Business.

Det er IKKE muligt at bruge Teams eller AAU ZOOM sammen med AAU's videokonferenceanlæg.

Vær opmærksom på, at der er forskel på, hvordan du gør afhængig af om alle deltagere er på AAU-lokationer og om deltagerne har Skype for Business.

Hvis du har spørgsmål eller forbedringsforslag, er du altid velkommen til at kontakte os.

Trin-for-trin guides – sådan gør du
 


Mødelokaler på AAU