ForsideServiceinfo

Tilmelde dig vores servicemails

IT-driftsstatus

Du kan som ansat og studerende via mail og sms modtage en notifikation fra IT-supporten, hvis der er planlagt ændringer, services er ude drift eller når fejl er blevet løst. Du vil her på siden finde en vejledning til hvordan du modtager disse notifikationer.

Tilmelde dig vores servicemails

IT-driftsstatus

Du kan som ansat og studerende via mail og sms modtage en notifikation fra IT-supporten, hvis der er planlagt ændringer, services er ude drift eller når fejl er blevet løst. Du vil her på siden finde en vejledning til hvordan du modtager disse notifikationer.

Vejledning til at kunne abonnere på vores systemer

Tilmeld dig serviceinfo her

• Vælg Modtag e-mail og SMS
  • Vælg Aalborg Universitet i dropdown
  • Klik på Bekræft valget og log ind
  • Login med AAU-Brugernavn og adgangskode
  • Godkend med multifaktorgodkendelse
  • WAYF bekræftelse, Klik Ok
  • Der vises en oversigt over serviceinfo
  • Klik på fanen Abonnér
  • I dropdown boksen vælges de tjenester, man vil abonnere på. herunder AAU tjenester.
  • Her kan man sætte flueben i de systemer, man er interesseret i og gerne vil have besked på, hvis skulle der opstår driftsforstyrrelser
  • Ud fra de givne tjenester, kan man vælge hvordan man vil modtage notifikationen, e-mail eller SMS
  • Efter at have valgt, scroller man ned i bunden af skærmen på sin computer og klikker på Afslut og gå til beskeder
  • Her kommer man tilbage til serviceinfo oversigten. I højre hjørne kan man klikke på Log ud for at komme tilbage til hvor man skal skulle logge ind

Du er nu sat op til at kunne modtage e-mails eller SMS'er når der er opdateringer på systemerne.