AAU logo

Servicemails

Hold dig opdateret

Vi kan sende dig en email, når der kommer nye programmer i Software Center eller når en service er ude af drift, problemer er blevet løst eller når der er planlagte ændringer af vores services.

Tilmeld dig maillisten således:

• Vælg Aalborg Universitet og log ind med din mailadresse

• Vælg fanebladet "Abonnér"

• Sæt flueben ud for de systemer, du er interesseret i og / eller sæt et flueben ved de services, som du ønsker at få beskeder om driftsforstyrrelser fra

• Klik til sidst på "Afslut og gå til beskeder".
    Du vil nu modtage emails, når der sker ændringer på din computert.