AAU logo

Afpublicering

HVAD ER AFPUBLICERING?

Når en side eller noget indhold ikke længere skal vises på dit website, skal det afpubliceres. I nogle tilfælde kan det være en god ide at undlade at slette indholdet og blot afpublicere i første omgang - eksempelvis hvis indholdet kunne tænkes at skulle genbruges på et senere tidspunkt. Afpublicerede sider og indhold kan kun ses af de webredaktører, som har adgang til at redigere pågældende site.

  • +

    Afpublicering af indhold

    Hvis du skal afpublicere indhold, eksempelvis en artikel eller en nyhed, kan du følge nedenstående vejledning.

    1. Stå i fanebladet "Content"
       
    2. Klik på det indhold, der skal afpubliceres
       
    3. Klik på knappen "Unpublish all versions" i den vandrette menulinje:

      unpublish all versions - content
    1. Klik i boksen ud for indholdets navn og derefter på knappen "Unpublish all versions" (sørg for at vælge "Unpublish all versions" og ikke "Request unpublish")

      klik unpublish all versions
       
    2. Du har nu afpubliceret indholdet
  • +

    Afpublicering af menupunkter (sider)

    1. Stå i fanebladet "Structure"
       
    2. Højreklik på den side, der skal afpubliceres og klik på "Unpublish all versions" i den vandrette menulinje:

      unpublish all versions - structure
       
    3. Vinduet "Unpublish page" åbner. Klik i boksen ud for sidens navn og derefter på knappen "Unpublish all versions" (sørg for at vælge "Unpublish all versions" og ikke "Request unpublish")

      klik unpublish all versions
       
    4. Du har nu afpubliceret siden