AAU logo

Publicering

LIDT OM PUBLICERING I INFOGLUE

Når du har foretaget ændringer på dit website - hvad enten du har oprettet en ny underside eller redigeret i en artikel - skal disse ændringer publiceres, før de bliver synlige for brugerne på dit website. Dette gælder både i fanebladet Structure og fanebladet Content.

publicering

Upublicerede sider - eller sider med ændringer, som ikke er publiceret - fremstår typisk med grøn skrift i sidetræet i Structure. Det samme gør sig gældende for upubliceret indhold i mappestrukturen i Content, som vist i eksemplet herover. Sider og indhold, som er blevet publiceret, fremstår med sort skrift.

Preview før du publicerer

Det kan være en god ide at se på en forhåndsvisning af dit site, før du publicerer. Det kan du benytte preview-funktionen til. Her kan du både se en forhåndsvisning af dit site i desktopudgave, mobilvisning og tablet. 

Førstegangspublicering 

Alle nyoprettede websites i InfoGlue publiceres i første omgang af ITS. Når et nyt site skal i luften, skal du derfor kontakte ITS Support og give besked herom. Læs mere om førstegangspublicering i vores FAQ.

 • +

  Publicering af ændringer i Content

  Hvis du skal publicere nyt indhold eller indhold, som du har foretaget ændringer i, kan du følge nedenstående vejledning. Denne vejledning gælder således hvis du skal publicere nyheder eller arrangementer.

  1. Stå i fanebladet "Content"
    
  2. Højreklik på det indhold (eksempelvis en artikel), som du ønsker at publicere. Vælg "Publish", som vist på billedet nedenfor:

   publicer ændringer - content
    
  3. Vinduet "Publish Content" åbner. Her vises en liste med dit upublicerede indhold
    
  4. Klik i boksen ud for det indhold, som du ønsker at publicere (så det markeres med et flueben)
    
  5. Klik på knappen "Publish" (sørg for at vælge "Publish" og ikke "Submit to publisher")

   klik publish
    
  6. Dine ændringer er nu publiceret og kan ses af brugerne på dit website
 • +

  Publicering af ændringer i Structure

  Hvis du skal publicere en ny side eller en ændring på side, som før har været publiceret, kan du følge nedenstående vejledning.

  1. Stå i fanebladet "Structure"
    
  2. Højreklik på den side, som du ønsker at publicere. Hvis mere end en side skal publicers, kan du vælge "Publish structure" - så publiceres alle underordnede sider

   publish og publish structure
    
  3. Vinduet "Publish page and related entities" åbner. Her vises en liste over den eller de upublicerede sider såvel som upubliceret indhold, der er indsat på disse sider 
    
  4. Klik i boksen ud for de sider eller indhold, du ønsker at publicere (så det markeres med et flueben)
    
  5. Klik på knappen "Publish" (sørg for at vælge 'Publish' og ikke "Submit to publisher")

   klik publish
    
  6. Dine ændringer er nu publiceret og kan ses af brugerne på dit website