AAU logo

Sletning

SLETNING I INFOGLUE

Når en side eller noget indhold ikke længere skal vises på dit website, skal det i første omgang afpubliceres. Herefter kan det slettes.

Er der tale om menupunkter der har været live i længere tid, anbefales det du kontakter ITS Support, da det i disse tilfælde er en god idé at tjekke om menupunktet har mange besøgende, som UX teamet har mulighed for at tjekke via Google Analytics. Er der mange besøgende, vil vi anbefales at menupunktet sættes til at redirecte til andet relevant indhold.

Sletning af website

Hvis du ønsker, at dit InfoGlue-website skal slettes, skal du kontakte ITS Support.

  • +

    Slet indhold

    Hvis inholdet ikke er publiceret, kan du springe over trin 3-4.

    1. Stå i fanebladet "Content"
       
    2. Klik på det indhold, som skal slettes 
       
    3. Klik på knappen "Unpublish all versions" i den øverste vandrette menu:

      slet indhold - unpublish all versions
    1. Et nyt vindue åbner. Klik i boksen ud for indholdets navn og derefter på knappen "Unpublish all versions" (sørg for at vælge "Unpublish all versions" og ikke "Request unpublish")

      klik unpublish all versions
    1. Klik nu på "Delete" i den vandrette menu
       
    2. Vinduet "Delete" åbner. Klik på "Delete"
       
    3. Et nyt vindue åbner med teskten "There are references to this content that must be deleted first"
       
    4. Klik på "Perform deletion"
       
    5. Indholdet er nu slettet
  • +

    Slet menupunkter (sider)

    Hvis menupunktet ikke er publiceret, kan du springe over trin 3-5.

    1. Stå i fanebladet "Structure"
       
    2. Klik på den side, der skal slettes
       
    3. Klik på knappen "Unpublish all versions" i den øverste vandrette menu:

      unpublish all versions
       
    4. Et nyt vindue åbner. Klik i boksen ud for sidens navn og derefter på knappen "Unpublish all versions" (sørg for at vælge "Unpublish all versions" og ikke "Request unpublish")

      klik unpublish all versions
       
    5. Et nyt vindue åbner med teksten "[...]Do you want to proceed?". Klik "OK"
       
    6. Klik på "Delete" i den vandrette menu
       
    7. Vinduet "Delete" åbner. Klik på "Delete"
       
    8. Et nyt vindue åbner med teksten "There are references to this page that must be deleted first"
       
    9. Klik på "Perform deletion"
       
    10. Siden er nu slettet
  • +

    Slet komponenter og sektioner

    Hvis du skal slette tomme komponenter eller sektioner på en side for at gøre plads til nogle andre, kan du følge en af nedenståede vejledninger.

    Slet komponent

    1. Stå i fanebladet "Structure"
       
    2. Klik på den side, hvorpå du vil slette et komponent
       
    3. Højreklik på det komponent, som du ønsker at slette
       
    4. Vælg "Delete component"
       
    5. Komponentet er nu slettet

    Slet sektion

    1. Stå i fanebladet "Structure"
       
    2. Klik på den side, hvorpå du vil slette en sektion
       
    3. Før musen henover sektionen og højreklik på ikonet "Edit section", som kommer frem i det yderste komponent til højre:

      slet sektion
       
    4. Vælg "Delete component"
       
    5. Et nyt vindue åbner. Klik på "OK"
       
    6. Sektionen er nu slettet