AAU logo

AAU Guide App

AAU Guide

Få et overblik over alle uddannelser på AAU

AAU Guide er appen til dig, der leder efter den helt rigtige videregående uddannelse. A-Å listen giver dig et hurtigt overblik over alle Aalborg Universitets bachelor- og kandidatuddannelser. Med filteret kan du samtidig sortere efter interesse, by, sprog eller uddannelsestype. Når du har fundet frem til dine favorituddannelser, kan du gemme dem i en oversigt, som du altid kan vende tilbage til. 

Gør din studiesøgning nemmere 

Appen gør det nemt for dig at navigere i AAU's uddannelsesportefølje. Når du sorterer via filtret, får du vist de uddannelser, som passer til lige præcis dine ønsker. Og når du gemmer dine favorituddannelser i din personlige favoritliste, er du måske pludselig et skridt nærmere beslutningen om valg af uddannelse. Appen kan også hjælpe dig med at holde styr på vigtige datoer og frister i forbindelse med studiesøgningen. 

Tip!

Appen er et supplement til vores online uddannelsesoversigt, som du finder på aau.dk/uddannelser. Husk at du til hver en tid kan kigge forbi aau.dk og læse meget mere om de forskellige uddannelser, optagelseskrav, studievejledning og meget andet.

Hent appen nu i App Store eller Google Play og brug den aktivt i din studiesøgning!

It services
Hent appen

Giv os feedback

Har du forslag til forbedringer til AAU Guide? Så send en mail til app@its.aau.dk.