Apps på AAU

Apps på AaU

Aalborg Universitet tilbyder en række apps, som er designet til at forbedre aspekter af dine daglige aktiviteter på AAU. Her på siden kan du finde en komplet oversigt over tilgængelige apps samt en række guides til opsætning af mail, kalender og (gratis!) Office 365 på din mobile enhed.

Du kan også læse mere om, hvordan du kan bidrage til den videre udvikling af apps på AAU. Scroll igennem bannerne, klik på dem for at læse mere og husk at hente apps'ene!

AAU Student er en app, der gør dit studieliv nemmere. Du har bl.a. mulighed for at tilgå dit skema, abonnere på nyheder og se events i nærheden af dig. Kort sagt - alt den vigtigste og mest relevante studieinfo for netop dig samlet i en app! Klik på banneret for at læse mere.

AAU Connect er appen til alumner og andre, der er interesserede i at skabe relation til og vidensamarbejde med AAU. Med appen får du let adgang til bl.a. forskning, nyheder og studieprojekter fra AAU. Klik på banneret for at læse mere.

AAU Start er appen til dig, der skal starte på en bacheloruddannelse på AAU. Appen samler relevant information om studiestartsperioden - du får en tjekliste, der skal gøre dig klar til studiestart, FAQ, program for studiestartsperioden, information om dit studie samt kontaktinformationer på studiesekretærer mm. Klik på banneret for at læse mere.

AAU Guide er appen til dig, der overvejer at læse på Aalborg Universitet. Du får et overblik over alle vores spændende bachelor- og kandidatuddannelser og kan nemt sortere via et filter, så du får vist de uddannelser, som passer til lige præcis dine ønsker. Klik på banneret for at læse mere.

Har du brug for en vejviser til Aalborg Universitet? Med AAU Map får du hjælp til at finde vej på AAU, så du nemt kan navigere frem til undervisningslokaler, studiearbejdspladser og andre relevante lokationer. Klik på banneret for at læse mere. 

Har du som studerende eller ansat på AAU behov for koden til gæstenetværket? Så kan du med app'en AAU-1-DAY nemt og hurtigt få adgang til at se og dele dagens og kommende dages passwords. Klik på banneret for at læse mere.

Med app'en AAU Building Support kan du nemt og hurtigt rapportere fejl og mangler på bygninger, inventar og meget mere på AAU. Hjælp AAU med at hjælpe dig - klik på banneret for at læse mere.

Med det digitale studie-ID, Studiz, kan du med din smartphone nemt finde og opnå opdaterede og unikke studierabatter samt specielle, tidsbegrænsede studie-deals. Klik på banneret for at læse mere om app'en og få starthjælp til opsætning.

Hent alle dine foretrukne Office 365 produkter på AAU's regning og gør dit studieliv nemmere. Klik på banneret og find guides til opsætning af blandt andet Word, Excel og Powerpoint.

Vil du have adgang til din AAU-mail og kalender fra din telefon eller tablet? Her kan du få hjælp til opsætning på iOS og Android, så du altid har adgang til mails, kontakter og aftaler. 


Vil du lege med os?

Vi baserer os i vid udstrækning på brugerdrevet innovation, og vi vil derfor gerne have idéer og behov fra dig som ansat eller studerende på AAU. Har du gode idéer til apps eller indhold til eksisterende apps, der gør det lettere at være studerende eller ansat på Aalborg Universitet, er du meget velkommen til at sende os dit forslag på app@its.aau.dk.

Som studerende kan du også bidrage ved at blive medlem af vores App Panel på Facebook, så du kan hjælpe os med at udvikle de bedst mulige produkter - og ikke mindst se dem før alle andre.