ForsideApp

AAU Student App

AAU Student er målrettet til dig som studerer på Aalborg Universitet, og har til formål at gøre dit studielive nemmere. Du kan hente appen både gennem Google Play og App Store.

AAU Student App

AAU Student er målrettet til dig som studerer på Aalborg Universitet, og har til formål at gøre dit studielive nemmere. Du kan hente appen både gennem Google Play og App Store.

Gør dit studieliv nemmere

AAU Student er et digitalt værktøj til dig, som er studerende på AAU. Appen er designet til at gøre dit studieliv nemmere – du får hurtig adgang til de vigtigste og mest relevante informationer for dit studieliv på AAU og kan samtidig abonnere på studierelevante nyheds- og eventkanaler.

Mega smart app, helt klart noget man har brug for under sin studietid.

I appen finder du også vores Feel Good univers. Feel Good rummer en række værktøjer, der i dagligdagen kan hjælpe dig med at få styr på din tid, prioritere dine opgaver og opsætte mål - og vi er netop i gang med at udvide universet med endnu flere værktøjer.

Et billede af en iPhone oven på en bog. På skærmen af telefonen vises AAU's student app, specifikt appens feel good univers

Appen viser data fra Moodle og kombinerer kalenderen med information om bl.a. kurser og arrangementer. Med ganske få klik på telefonen får du altså adgang til information om dine kurser, tidspunkter, undervisere, lokaler og tilknyttet litteratur. Du får tilmed en linkssamling med de mest relevante informationer og mulighed for at personliggøre appen, så den er tilpasset netop dine behov.

Appens koncept er virkelig fantastisk! Dens forbindelse til Moodle og vores studiekalender er simpelthen afgørende for en studerendes liv, og designet er enkelt og brugervenligt.

Apps på de studerendes præmisser

AAU Student er udviklet og designet på baggrund af brugerundersøgelser og workshops med studerende. Derfor er appen i høj grad et produkt af AAU-studerendes ønsker og behov – og derfor arbejder vi i app-teamet også løbende med at udvikle og forbedre appen på baggrund af de studerendes forslag. Hvis du har ønsker eller forslag til forbedringer til AAU Student, må du meget gerne kontakte os – enten via feedback-funktionen i appen eller på app@its.aau.dk.

Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet: Statistiske

Har du glemt din adgangskode?

Besøg nyadgangskode.aau.dk og få hjælp til at oprette en ny.

Giv os feedback

Har du forslag til forbedringer til AAU Student? Så send en mail til app@its.aau.dk.